RADIONICE OSOBNOG RAZVOJA

‘tailor made’ radionice za tvrtke

Radionice osobnog razvoja namjenjene su onima ‘koji žele znati više’. Više su usmjerene na razvoj pojedinca, gdje se istovremeno osobnim razvojem potiče kolektivna energija i razvoj organizacije. Radionice su namjenjene polaznicima koji su otvoreni i spremni za takvu razinu znanja. Stoga predlažemo da se polaznici unutar organizacije samoinicijativno javljaju za sudjelovanje na ovakvim programima.

Neke od radionica možemo organizirati i u okviru kontiuinarnih kratkih motivacijskih radionica u trajanju od 2 do 4 sata*.

HEALTH WORKSHOP

Zdravlje je na prvom mjestu. Na osnovi toga treba naučiti korisne informacije o prehrani i zdravom načinu života. Sadržaj modula: • Koji su uzroci stresa • Stres je ‘zarazan’ • Svakodnevni stresori (vanjski i inutarnji) i kako se nositi s njima • Kako svatko od nas reagira na stres i

Vidi više »

POSLOVNE KONSTELACIJE

Metoda poslovnih konstelacija je rijedak primjer intervencija u organizacijski razvoj bilo kojeg poslovnog sistema. Prije svega koriste ga management konzultanti i poslovni treneri, sve više manageri, mali i srednji poduzetnici te velike kompanije kao što su Damlier-Benz, IBM, Fokker i sl. Poslovne konstelacije pomažu kod: • promjena – nadvladati otpor

Vidi više »

WORK LIFE BALANCE

Važno je održavati balans psihičkog i fizičkog tijela, ali kako? Sadržaj modula: Općenito o tjelesnom i psihičkom balansu Pravilna prehrana i prehrambene navike Rezultati današnjeg (zapadnjačkog) načina života – statistike vezane uz simptome koje nam donosi stres Kakav je način života zdravih dugovječnih nacija? (presjek kroz prehrambene, radne, društvene navike).

Vidi više »