COACHING

Ukoliko želite postići važne ciljeve u Vašem životu i osjetiti da ste stvarno zadovoljni svojim
privatnim/ poslovnim životom, ponekad je potrebno napraviti neke odlučnije i hrabrije korake.

Coaching je dobar put prema viziji Vašeg idealnog svijeta.

Ukoliko želite postići važne ciljeve u Vašem životu i osjetiti da ste stvarno zadovoljni svojim privatnim/ poslovnim životom, ponekad je potrebno napraviti neke odlučnije i hrabrije korake.

Cilj nam je ohrabriti, razvijati i savjetovati pojedince i poduzeća da otkriju svoj stvarni potencijal za ostvarivanje iznimnih ciljeva. Možete računati na to da ćete od nas dobiti najbolje za sebe i svoje poduzeće. Coaching će Vam pomoći da se nosite s raznovrsnim životnim problemima i steknete jasnu sliku o tome što Vam je potrebno da dobijete najviše što možete od života. Coaching sastanci pomoći će Vam da svoje interese i pozitivnu energiju usmjerite tamo gdje ćete moći primijetiti osobnu i profesionalnu transformaciju.

“LIFE COACHING”

Life coaching Vam omogućuje da pronađete savršen put za ispunjen i uspješan život. Life coaching će Vas nadahnuti da sagledate svoj život iz druge perspektive, što će osloboditi Vaš stvarni potencijal i tako Vam podići samopouzdanje.

Neka od pitanja koja možete istražiti i riješiti uz life coaching su:   

  • održavanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života
  • započinjanje nove karijere
  • otkrivanje vlastite životne svrhe
  • postizanje osobnih i profesionalnih ciljeva
  • održavanje zdravog odnosa u osobnom i poslovnom životu
  • povećanje financijske produktivnosti
  • ostvarivanje zabavnog i sretnog života 
  • osmišljavanje vlastitog životnog plana
  • izgradnja cjelovite osobnosti
  • prevladavanje trauma iz prošlosti

Life coaching će Vam omogućiti da razriješite sve nedoumice i odsad živite mirnim životom. Ako ste suočeni sa životnim problemima kao što su financijska kriza, problemi u intimnoj vezi, strahovi i fobije, nedostatak samopouzdanja ili nešto drugo, obratite se life coachu i uz njegovu ih pomoć riješite. 

Otkrijte svoju pravu osobnost i maksimalno iskoristite svoje potencijale kako biste dobili ono najbolje od života. Life coach je Vaš prijatelj uz čije ćete smjernice osmisliti produktivan život. Life coaching sastanci pomoći će Vam da u sebi potaknete i ostvarite pozitivnu promjenu.

Rezervirajte termin za sastanak s life coachem i podignite svoj život na višu razinu.

“BUSINESS COACHING”

Mučite li se s ostvarivanjem poslovnih ciljeva? Saznajte kako Vam Integra znanja može pomoći u rastu poslovanja. Poduzmite pravi korak već sada!

Business coaching omogućit će Vam da postignete brže i ciljane rezultate. Business coachevi i sami su poslovni ljudi ili stručnjaci koji znaju trikove kako proširiti poslovanje i učiniti ga uspješnim. Savjetovanje s business coachem slično je kao da imate pametnog i iskusnog partnera koji Vas usmjerava. Oni će proučiti Vaše cjelokupno poslovanje, identificirati postojeće probleme i ponuditi rješenja za njih, kako bi Vaš posao bio uspješniji i utjecajniji.

Coachevi osmišljavaju jedinstvene strategije za poticanje rasta Vašeg poduzeća. Organiziraju raznovrsne treninge i razvojne programe kako bi se implementirala inovativna tehnološka rješenja i Vaš posao išao ukorak s vremenom. Business coachevi pružaju usluge skrojene po mjeri za poboljšanje produktivnosti Vašeg poduzeća u današnjem kaotičnom i kompetitivnom svijetu. To će obogatiti Vaš profesionalni život i dovesti do financijskog uspjeha. 

Jeste li spremni učiniti prvi korak? Pomoći ćemo Vam da iscrtate sve najvažnije točke svog poslovanja i povesti Vas prema izgradnji uspješnijeg života.

Istinski postoji samo jedno rješenje.
To je ono u koje vjerujemo.