Iskustva korisnika

INTEGRA ZNANJA d.o.o. IconINTEGRA ZNANJA d.o.o.

Angora Office Center, Jaruščica 9d, Zagreb

5.0 5 reviews

 • Avatar Mirjana Badurina Canak ★★★★★ 3 months ago
  Integra znanja u svom trenerskom timu raspolaže s vrlo kvalitetnim i iskusnim trenerima. Tu je dugogodišnje iskustvo i prepoznatljivost kvalitete Integre znanja u području edukacija. Za svaki segment poslovanja koji želite unaprijediti, … More oni će vam preporučiti eksperta u tom području. Mi smo imali odlično iskustvo provođenja radionice na regionalnom Team buildingu, o kojem se i danas priča među našim kolegama. Iskustva s coachingom su također vrlo pozitivna.
  SAP d.o.o., Mirjana Badurina Čanak
 • Avatar Dinko Bence ★★★★★ 3 months ago
  Ulaganje u vlastitu edukaciju najkorisnije je ulaganje. Od radionica kojima sam prisustvovao najviše me se dojmila LEGO radionica. Novo, zabavno i poučno za sve članove tima. Preporučujem!!!
 • Avatar Ana Petrlin ★★★★★ 4 months ago
  Sudjelovala sam na interaktivnoj radionici za Voditelje ureda i poslovne tajnike, te sve pohvale Integri za organizaciju. Jako zanimljivo i korisno predavanje, a predavačica, gđa Bauer je osoba s nevjerojatnim poslovnim i životnim iskustvom … More koja cijelo vrijeme održava pažnju sudionika zanimljivim primjerima i razgovorom s prisutnima.
 • Avatar Lea Kosovic ★★★★★ 5 months ago
  Izvrsni treneri, profesionalan pristup i odlicne radionice!!
 • Avatar Alan Pletikosa ★★★★★ 5 months ago

Velika nam je čast napisati preporuku za suradnju s tvrtkom “Integra znanja” s kojom surađujemo već dugi niz godina. Naši zaposlenici su prošli veliki broj interaktivnih radionica iz područja poslovnih vještina, što je unaprijedilo građenje odnosa, vještine vođenja i niz drugih korisnih poslovnih vještina. Dugogodišnjom suradnjom kroz kvalitetne interaktivne radionice, treneri su pružili značajan doprinos u unapređenju zadovoljstva, profesionalnosti i odnosa u našem uspješnom timu Model Pakiranja. Profesionalnost, kvaliteta, znanje, briga o klijentu. Za svaku preporuku!
Franjo Skok | Direktor proizvodnje / Production Manager – Član uprave  –  Member of the Board | Model Pakiranja d.d.

Iznimno smo zadovoljni suradnjom s Integra znanja te bismo preporučili njihove radionice i seminare svima koji žele raditi na svome osobnom i poslovnom rastu i razvoju. Zanimljivim temama radionica te profesionalnim i kreativnim pristupom prilagođenim ciljanoj grupi, motiviraju polaznike na djelovanje te potiču na dublje razmišljanje o obrađenoj temi. Uz mnoštvo konkretnih primjera iz svakodnevnog života, iskusni treneri svaku temu učine još zanimljivijom, a polaznici brzo nakon treninga počinju osvještavati i primjenjivati naučeno u konkretnim poslovnim i privatnim situacijama.
Spark Promotions team

S velikim zadovoljstvom želim izraziti kvalitetnu poslovnu suradnju s firmom “Integra znanja” i njihovim timom trenera. Istaknula bih veliko iskustvo trenera, kvalitetnu interaktivnost na radionicama, poticanje na diskusiju s puno vježbi, rada u grupama, povratnih informacija. Suradnju s “Integra znanja” prepuručila bih svakoj organizaciji koja želi unaprijediti odnose, zadovoljstvo zaposlenika te razviti svijest o konstantnom učenju novih znanja i usavršavanju poslovnih/osobnih vještina. Profesionalni, kvalitetni, usmjereni cilju, posvećeni klijentu, za svaku preporuku.
Sanda Dinarina Mladić | HR manager | BLITZ – CINESTAR d.o.o.

Integra znanja u svom trenerskom timu raspolaže s vrlo kvalitetnim i iskusnim trenerima. Tu je dugogodišnje iskustvo i prepoznatljivost kvalitete Integre znanja u području edukacija. Za svaki segment poslovanja koji želite unaprijediti, oni će vam preporučiti eksperta u tom području. Mi smo imali odlično iskustvo provođenja radionice na regionalnom Team buildingu, o kojem se i danas priča među našim kolegama. Iskustva s coachingom su također vrlo pozitivna.

SAP d.o.o., Mirjana Badurina Čanak