Što točno radimo?

Mi u Integri pomažemo direktorima tvrtki, direktorima prodaje, HR managerima i ostalim zaposlenicima da bolje komuniciraju, povećaju svoje zadovoljstvo i efikasnost na radnom mjestu, da pronađu pravu svrhu svojeg rada i da svi zajedno bolje surađuju i postižu još veće poslovne rezultate.

Kako to postižemo?

Dijagnostikom na više razina utvrdimo trenutno stanje, s klijentom definiramo cilj koji zajedno želimo postići te na osnovi dobivenih informacija kreiramo razvojni program.
.

Neki od ciljeva koje postižemo

Edukacija management tima, unapređenje prodajnih alata, poticanje proaktivnosti i odgovornosti, jačanje lojanosti zaposlenika, uspješnost u prezentaciji, poboljšanje odnosa u timu, planiranje i organizacija vremena i sl.

O NAMA

PO ČEMU SMO SPECIFIČNI?

 

 • Saslušamo našeg klijenta, utvrdimo njegove konkretne potrebe i nakon toga predložimo program koji će uistinu dati rezultate /TAILOR MADE/

 

 • Naša velika prednost je što preuzimamo veliku suodgovornost da zaposlenici implementiraju naučena znanja i alate

 

 • Od 10 ljudi koji čine naš trenerski tim, odabiremo adekvatnog trenera koji bi se najbolje uskladio s određenom organizacijom, možemo ponuditi širok dijapazon tema i stručnjaka

 

 • Konstantno uvodimo NOVE I ZANIMLJIVE PROJEKTE koji imaju drugačije i inovativnije pristupe i metode
Dekod_Ured_3

Multimedijska dvorana za naše interaktivne radionice

ured_integra_znanja_1

Naši uredi

godina se bavimo edukacijama

Smatramo da je cjeloživotno učenje najbolji način da prvenstveno postignemo zadovoljstvo svojim osobnim i poslovnim životom.

zadovoljnih klijenata

Svaki klijent nam je jednako važan. Maksimalno se fokusiramo na izazove i zajedno kreiramo projekte edukacije koji su usmjereni prema postavljenim ciljevima.

Naš cilj = cilj naših klijenata

 

stručnih trenera

Odabiremo adekvatnog trenera koji bi se najbolje uskladio s određenom organizacijom i prethodnim iskustvom u određenoj djelatnosti, možemo ponuditi širok dijapazon tema i stručnjaka.

ŠTO DOBIVAJU NAŠI KLIJENTI?

Na edukacijama polaznici savladavaju i treniraju niz vještina i tehnika koje im pomažu da:

 

 1. lakše i brže uspostavljaju kvalitetne odnose s ljudima
 2. učinkovito koriste sistem kontrole između verbalne i neverbalne komunikacije
 3. kvalitetnije daju povratne informacije sugovornicima
 4. pozitivno utječu na svoju svjesnu i nesvjesnu razinu
 5. nauče upravljati svojim stanjima (emocijama)
 6. postavljaju svoje privatne i poslovne ciljeve (programiraju svoju budućnost)
 7. postanu učinkovitiji u nastupu i prezentaciji
 8. osvijeste koji su suptilni utjecaji koji utječu na uspješnost poslovanja
 9. spoznaju vrijednost energije koja nas usmjerava i jača našu uspješnost

Integra znanja team

Iza tima INTEGRA ZNANJA stoji veliko poslovno iskustvo i dugogodišnji rad iz područja razvoja zaposlenika i organizacija.

INTEGRIN TIM sadrži 10-ak stručnjaka, komunikatora, HR konzultanata, trenera s bogatim i dugogodišnjim poslovnim iskustvima i rezultatima koji projektima i treninzima prenose niz svojih iskustava i polaznike uče naprednim tehnikama koje pomažu emocionalnom i motivacijskom jačanju zaposlenika, a time i jačanju organizacije.

Iskustvo našeg uspješnog dugogodišnjeg rada u razvoju pojedinaca, timova i organizacija govori nam da razumijemo naše klijente, nastojimo prepoznati njihove potrebe te se trudimo pružiti maksimalnu kvalitetu edukacije kroz IN-HOUSE PROGRAME, COACHING, HR CONSULTING i cijeli niz ostalih pristupa. Činjenica da iz godine u godinu bilježimo uspješne rezultate, kao i povećanje broja naših vjernih klijenata, govori da smo u tome uspješni i zato možemo reći da ćete uz INTEGRA ZNANJA kao pouzdanog partnera u poslovanju postizati svoje ciljeve i uspješno razvijati svoje poslovanje.

Naše iskustvo bazirano je na radu s nizom kompanija iz različitih djelatnosti, s vlasnicima tvrtki, voditeljima Odjela ljudskih potencijala, direktorima tvrtki i direktorima prodaje.

Usmjereni smo na ciljeve klijenata – uvjerite se !

Tanja Kranjc Svetlić

Tanja Kranjc Svetlić

direktorica i vlasnica tvrtke Integra znanja d.o.o., konzultantica & coach

Bavim se edukacijama preko 20 godina i smatram da je cjeloživotno učenje najbolji način da prvenstveno postignemo zadovoljstvo svojim osobnim životom. Zadovoljstvo osobnim životom i te kako se reflektira na poslovnu učinkovitost i uspješne poslovne rezultate te dugoročno zadovoljstvo i povjerenje klijenata. Završila sam NLP praktičarski i NLP majstorski program, cijeli niz edukacija, te certificirani program za Coaching i položila Akademiju Hrvatske udruge za coaching, čiji sam član i predavač za pojedine teme. Bavim se life i executive coachingom. Radila sam na pozicijama Voditelja edukativnih programa, Key account managera, Voditelja prodaje, pa sve do člana Uprave tvrtke koja se također bavi edukacijama. Nekoliko godina bila sam urednica stručnog časopisa iz područja prodaje i časopisa iz područja marketinga. Odlučila sam pokrenuti vlastitu tvrtku Integra znanja. Zajedno sa svojim trenerskim timom i klijentima postižemo uspješne rezultate. Integra okuplja tim trenera koje poznajem dugi niz godina i iza čije kvalitete treninga i poslovnih uspjeha apsolutno stojim. Smatram da prava tajna uspjeha leži u velikoj predanosti poslu i prekrasnim ljudima koji su naši klijenti s kojima razvijamo nove modele i potičemo ih u postizanju njihovih ciljeva, koji su ujedno i naši ciljevi.