Mi u Integri pomažemo vlasnicima, direktorima tvrtki, direktorima prodaje, HR managerima i ostalim zaposlenicima da bolje komuniciraju, povećaju svoje zadovoljstvo i efikasnost na radnom mjestu, da pronađu pravu svrhu svojeg rada i da svi zajedno bolje surađuju i postižu još veće poslovne rezultate.

PO ČEMU SMO SPECIFIČNI?

Saslušamo našeg klijenta, utvrdimo njegove konkretne potrebe i nakon toga predložimo program koji će uistinu dati rezultate /TAILOR MADE/.

Naša velika prednost je što preuzimamo veliku suodgovornost da zaposlenici implementiraju naučena znanja i alate.

Od 25 eksperata koji čine naš trenerski tim, odabiremo adekvatnog trenera koji bi se najbolje uskladio s određenom organizacijom, možemo ponuditi širok dijapazon tema i stručnjaka.

Smiling Man

Dijagnostikom na više razina utvrdimo trenutno stanje, s klijentom definiramo cilj koji zajedno želimo postići te na osnovi dobivenih informacija kreiramo razvojni program.

Edukacija management tima, unapređenje prodajnih alata, poticanje proaktivnosti i odgovornosti, jačanje lojanosti zaposlenika, uspješnost u prezentaciji, poboljšanje odnosa u timu, planiranje i organizacija vremena i sl.

25

 

godina se bavimo edukacijama

Smatramo da je cjeloživotno učenje najbolji način da prvenstveno postignemo zadovoljstvo svojim osobnim i poslovnim životom.

248

zadovoljnih klijenata

Svaki klijent nam je jednako važan. Maksimalno se fokusiramo na izazove i zajedno kreiramo projekte edukacije koji su usmjereni prema postavljenim ciljevima.

Naš cilj = cilj naših klijenata

25

stručnih
trenera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Na edukacijama polaznici savladavaju i treniraju niz vještina i tehnika koje im pomažu da:

  1. lakše i brže uspostavljaju kvalitetne odnose s ljudima
  2. učinkovito koriste sistem kontrole između verbalne i neverbalne komunikacije
  3. kvalitetnije daju povratne informacije sugovornicima
  4. pozitivno utječu na svoju svjesnu i nesvjesnu razinu
  5. nauče upravljati svojim stanjima (emocijama)
  6. postavljaju svoje privatne i poslovne ciljeve (programiraju svoju budućnost)
  7. postanu učinkovitiji u nastupu i prezentaciji
  8. osvijeste koji su suptilni utjecaji koji utječu na uspješnost poslovanja
  9. spoznaju vrijednost energije koja nas usmjerava i jača našu uspješnost

IZA TIMA INTEGRA ZNANJA STOJI VELIKO POSLOVNO
ISKUSTVO I DUGOGODIŠNJI RAD IZ PODRUČJA
RAZVOJA ZAPOSLENIKA I ORGANIZACIJA.

INTEGRIN TIM sadrži 25 stručnjaka, komunikatora, HR konzultanata, trenera s bogatim i dugogodišnjim poslovnim iskustvima i rezultatima koji projektima i treninzima prenose niz svojih iskustava i polaznike uče naprednim tehnikama koje pomažu emocionalnom i motivacijskom jačanju zaposlenika, a time i jačanju organizacije.

Iskustvo našeg uspješnog dugogodišnjeg rada u razvoju pojedinaca, timova i organizacija govori nam da razumijemo naše klijente, nastojimo prepoznati njihove potrebe te se trudimo pružiti maksimalnu kvalitetu edukacije kroz IN-HOUSE PROGRAME, COACHING, HR CONSULTING i cijeli niz ostalih pristupa. Činjenica da iz godine u godinu bilježimo uspješne rezultate, kao i povećanje broja naših vjernih klijenata, govori da smo u tome uspješni i zato možemo reći da ćete uz INTEGRA ZNANJA kao pouzdanog partnera u poslovanju postizati svoje ciljeve i uspješno razvijati svoje poslovanje.

Naše iskustvo bazirano je na radu s nizom kompanija iz različitih djelatnosti, s vlasnicima tvrtki, voditeljima Odjela ljudskih potencijala, direktorima tvrtki i direktorima prodaje.

Usmjereni smo na ciljeve klijenata – uvjerite se