Usavršite poslovni plan za vaš start-up

  • Vrijeme čitanja:3 min. čitanja
Trenutno pregledavate Usavršite poslovni plan za vaš start-up

Uspostavljanje vlastitog poduzeća put je prepun izazova. Oduševljeni ste što ste sam svoj šef i upravljate drugima, ali to nije cijela istina. Često vođeni strašću i željom za uspjehom, poduzetnici moraju svladavati prepreke i pomicati svoje granice. I ne samo to – neuspjeh također igra važnu ulogu u toj priči o uspjehu.

Doista, poduzetništvo je raznoliko i ispunjavajuće. Međutim, svačija je priča drugačija. Iako ćete sada raditi za sebe, morat ćete se odreći povlastica poput redovite plaće ili dobre prilike za napredovanje. Stoga je neophodno da imate odličan plan za pokretanje posla.

Sigurni smo da brojna start-up poduzeća pomno paze na poslovne aspekte poput izvora financiranja, postavljanja poslovanja na mrežu i zapošljavanja potencijalnih djelatnika. Međutim, je li to dovoljno da se othrvaju agresiji koja je dio tržišne utakmice? Odgovor je ne. Ako su vaši ciljevi dugoročno poslovanje i uspostavljanje čvrste pozicije na tržištu, morate učiniti više.

Razumijemo da je za održivu budućnost vašeg poduzeća najvažnije izraditi usredotočen poslovni plan, no ne zaboravite da je potrebno imati i sve vještine potrebne za njegovo izvođenje. Kao stručnjaci za poslovne edukacije možemo vam ponuditi različite oblike edukacija za vas i vaše zaposlenike koje će se lako uklopiti u vaš poslovni plan.

Vrijeme je da ih predstavimo…

In-house radionice

Kako biste se mogli održati na zahtjevnom tržištu i prilagoditi trendovima i drugim elementima važnima za zadovoljstvo vaših kupaca, in-house radionice su hvalevrijedna pomoć. Pripremljene po mjeri koja odgovara potrebama vaše organizacije te zahtjevima industrije i vaših kupaca – naši stručnjaci lako će ih prilagoditi na najbolji način.

Prednost: Pomažu vam nositi se sa stvarnim poslovnim izazovima na uravnotežen način

 Otvoreni seminari

Nije važno koliko je vaš tim velik ili malen. Otvoreni seminari uvijek su win-win situacija. To je platforma na kojoj se provode interaktivne radionice za individualnu ili grupnu edukaciju pod vodstvom stručnjaka.

Prednost: Priprema timova ili pojedinaca primjenom razvojnih tehnika.

 Coaching

Coaching je neizbježan. Slažemo se da većina start-up poduzeća prima beskonačno mnogo savjeta, no profesionalni business coach može vam pomoći izraditi konkretan akcijski plan za vaš posao koji će vam omogućiti ostvarenje ciljeva.

Prednost: Jasna vizija za vaše poduzeće.

 Dodavanje tih elemenata u poslovni plan vašeg start-up poduzeća može ga dovesti vrlo blizu savršenstva. S 20 godina iskustva, više od 150 klijenata i 15 stručnih trenera, Integra znanja može vam pružiti svu moguću podršku da pripremite svoj posao za sadašnje i buduće izazove.

Ako želite istražiti više o nama ili našim uslugama, kontaktirajte nas ovdje. Rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.

Tanja Kranjc Svetlić

Direktorica i vlasnica tvrtke Integra znanja, konzultantica & coach. Bavim se edukacijama preko 20 godina i smatram da je cjeloživotno učenje najbolji način da prvenstveno postignemo zadovoljstvo svojim osobnim životom. Zadovoljstvo osobnim životom i te kako se reflektira na poslovnu učinkovitost i uspješne poslovne rezultate te dugoročno zadovoljstvo i povjerenje klijenata. Više o meni pročitajte ovdje.