Strategije optimizma

ZANIMA ME

Sadržaj radionice:

Cilj radionice

Polaznici će naučiti strategije optimista. Ljudi se generalno svrstavaju u dvije kategorije: optimiste i pesimiste. Pesimisti dijele zajedničku karakteristiku a to je tzv. „naučena bespomoćnost“ koja im ne dozvoljava da vide pozitivne aspekte neke situacije te imaju crna predviđanja budućnosti. Takvi stavovi ljude u kriznim situacijama najčešće vode u depresiju (koja se često niti ne dijagnosticira, ali umanjuje kvalitetu života i rada). Optimisti s druge strane, vjeruju da je „čaša polupuna“ i da je sadašnjost i da će budućnost za njih biti povoljna. Poznati psiholog Martin Seligman je na temelju tridesetogodišnjeg istraživačkog rada razvio strategije kako se optimizam može naučiti. Te konkretne tehnike prolazit ćemo na treningu. Naučit će kako svaku situaciju okrenuti u svoju korist.

Kratak sadržaj:

• optimizam i pesimizam su naučena ponašanja
• upozavanje s korisnim strategijama optimizma
• moć pozitivne orijentacije (i zakon privlačenja): naučiti mijenjati fokus s onoga što ne želim, na ono što želim
• promjena fokusa sa demotivirajućeg (‘ne mogu’) na motivirajući (‘želim!’)

Lokacija održavanja:

Integra znanja d.o.o., Jaruščica 9D/8, Zagreb
Angora office centar, multimedijska dvorana

Trajanje:

09.00 do 16.30 h

 

Broj polaznika je ograničen:

do 15

 

Kotizacija:

 

1.390,00 kn + PDV

Za 2 i više osoba odobravamo 10% popusta.

;

Cijena uključuje:

  • Skripta i materijali za kvalitetno provođenje radionice
  • Coffe break (2)
  • Ručak u obližnjem restoranu
  • Uvjerenje

Gordana Bauer, MPC Master Trainer

Trenerica ima dugogodišnje iskustvo u provođenju treninga (više od 20 godina) i uspješno odrađenih nekoliko tisuća treninga. Radila je sa brojnim velikim organizacijama. Provodi širok dijapazon soft skills tema od pregovaračkih vještina, komunikacijskih vještina, uspješne motivacije, upravljanje stresom i konfliktima, leadership programa, poslovne etike i poslovnog bontona, prodajnih vještina i sl. Kroz vrlo zanimljiv i interaktivan pristup, uz mnogo konkretnih primjera, polaznici prolaze različite poslovne primjere kojima osvještavaju niz različitih situacija.

POGLEDAJTE I OSTALE RADIONICE OSOBNOG RAZVOJA

Kako pronaći idealne klijente i učiniti svoj posao uspješnim

Je li vam se ikada dogodilo da ste izgubili ugovoreni posao ili pak niste uspjeli ispuniti očekivanja klijenta samo zbog neučinkovite komunikacije? Takve su situacije često sastavni dio posla. Stoga je pravo vrijeme da se tvrtke spremno suoče s tim izazovom i...
Pratite nas:
Facebook Logo
Facebook Logo
LinkedIn Logo
Share This