PROGRAM JAČANJA LOJALNOSTI I VRIJEDNOSTI ORGANIZACIJE

ZANIMA ME

Sadržaj:

 

"Tailor made" program za tvrtke

U današnjoj situaciji stanja na tržištu rada, poslodavci su sve više svjesni kvalitetnih zaposlenika u svom timu i sve više razmišljaju na koji način ih motivirati kako bi postali lojalni organizaciji u kojoj rade.
Ukoliko provodimo veće programme edukacija za nekoliko razina hijerarhijske ljestvice, određenom metodom razmjenjujemo informacije unutar grupa, pri čemu svi zaposlenici imaju potrebu postati još kvalitetniji radnici, koji postaju dodatno privrženi svojim kolegama i organizaciji.

PROGRAM JAČANJA VRIJEDNOSTI ORGANIZACIJE
‘tailor made’ program za tvrtke
Uprava tvrtke prvenstveno treba biti svjesna vrijednosti koje živi i koje želi promicati u organizaciji. Na osnovi toga, kreiramo specifične ‘in-house’ radionice u koje implementiramo vrijednosti i kroz niz vježbi i interaktivnog rada osvještavamo i potičemo polaznike na razmišljanje.
Za konkretne upite, obratite nam se na mail adrese.

Lokacija održavanja:

Integra znanja d.o.o., Jaruščica 9D/8, Zagreb
Angora office centar, multimedijska dvorana

Trajanje:

09.00 do 16.30 h

 

Broj polaznika je ograničen:

do 15

 

Kotizacija:

 

1.390,00 kn + PDV

Za 2 i više osoba odobravamo 10% popusta.

;

Cijena uključuje:

  • Skripta i materijali za kvalitetno provođenje radionice
  • Coffee break (2)
  • Ručak u obližnjem restoranu
  • Uvjerenje

Gordana Bauer, MPC Master Trainer

Trenerica ima dugogodišnje iskustvo u provođenju treninga (više od 20 godina) i uspješno odrađenih nekoliko tisuća treninga. Radila je sa brojnim velikim organizacijama. Provodi širok dijapazon soft skills tema od pregovaračkih vještina, komunikacijskih vještina, uspješne motivacije, upravljanje stresom i konfliktima, leadership programa, poslovne etike i poslovnog bontona, prodajnih vještina i sl. Kroz vrlo zanimljiv i interaktivan pristup, uz mnogo konkretnih primjera, polaznici prolaze različite poslovne primjere kojima osvještavaju niz različitih situacija.

POGLEDAJTE I OSTALE IN-HOUSE RADIONICE

Važnost edukacije o upravljanju timom u vašoj organizaciji

Koja je najveća razlika između uspješne i propale organizacije? Odgovor je izvrstan tim. Bilo da morate izgraditi tim od nule ili da radite s već postojećim timom, svakako ćete se suočiti s izazovima. Voditelj tima često se mora brinuti o stvarima kao što su...

Zašto su vam potrebne radionice za komunikacijske vještine

Komunikacijski su problemi stvarni. Čak i kada dvije osobe međusobno razgovaraju, može postojati komunikacijski jaz. Mnogi od nas ponekad se znaju osjećati pomalo nelagodno u razgovoru s prijateljima, članovima obitelji i kolegama, a razlog tome su loše...
Pratite nas:
Facebook Logo
Facebook Logo
LinkedIn Logo
Share This