Kako postati najbolji roditelj i ostati dobar manager

ZANIMA ME

Sadržaj radionice:

Kako postati naj roditelj i ostati dobar manager

Želite li sretne i uspješne poslovne ljude u svojoj tvrtki, poklonite im pažnju i poučite ih kako da jednakom efikasnošću obavljaju svoj posao i vode uspješne živote – da postignu privatno-poslovnu ravnotežu.
Premda se usklađivanje posla i privatnog života, osobito roditeljskih obveza smatra osobnim izazovom zaposlenika, ako je zaposlenik zadovoljan, bit će uspješan. Kako kod kuće, tako i na poslu. 

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen svim roditelljima, osobito majkama i očevima predškolske djece, koji će tek postati roditelji ili žele biti još bolji roditelji.
Seminar uključuje rad na unapređenju osobnog roditeljstva uz pomoć dječjeg psihologa koji već 13 godina svakodnevno radi s djecom i njihovim roditeljima, ali i konkretnog iskustva drugih roditelja. Uz razvoj roditeljskih kompetencija poboljšava se partnerski odnos, profesionalno zadovoljstvo i kvaliteta življenja te se smanjuje stres i postiže se ravnoteža poslovnog i privatnog života (Work & Life Balance).

Lokacija održavanja:

Integra znanja d.o.o., Jaruščica 9D/8, Zagreb
Angora office centar, multimedijska dvorana

Trajanje:

09.00 do 16.30 h

 

Broj polaznika je ograničen:

do 15

 

Kotizacija:

 

1.390,00 kn + PDV

Za 2 i više osoba odobravamo 10% popusta.

;

Cijena uključuje:

  • Skripta i materijali za kvalitetno provođenje radionice
  • Coffe break (2)
  • Ručak u obližnjem restoranu
  • Uvjerenje

Gordana Bauer, MPC Master Trainer

Trenerica ima dugogodišnje iskustvo u provođenju treninga (više od 20 godina) i uspješno odrađenih nekoliko tisuća treninga. Radila je sa brojnim velikim organizacijama. Provodi širok dijapazon soft skills tema od pregovaračkih vještina, komunikacijskih vještina, uspješne motivacije, upravljanje stresom i konfliktima, leadership programa, poslovne etike i poslovnog bontona, prodajnih vještina i sl. Kroz vrlo zanimljiv i interaktivan pristup, uz mnogo konkretnih primjera, polaznici prolaze različite poslovne primjere kojima osvještavaju niz različitih situacija.

POGLEDAJTE I OSTALE RADIONICE OSOBNOG RAZVOJA

Kako pronaći idealne klijente i učiniti svoj posao uspješnim

Je li vam se ikada dogodilo da ste izgubili ugovoreni posao ili pak niste uspjeli ispuniti očekivanja klijenta samo zbog neučinkovite komunikacije? Takve su situacije često sastavni dio posla. Stoga je pravo vrijeme da se tvrtke spremno suoče s tim izazovom i...
Pratite nas:
Facebook Logo
Facebook Logo
LinkedIn Logo
Share This