2019-01-31 15:30 - 16:30 Europe/Zagreb

Trening je idealan za prodajne profesionalce, voditelje ključnih kupaca, sve koji žele bolje razumjeti i unaprijediti odnose s Nabavom, kao i za direktore i vlasnike poduzeća koji žele sklopiti bolje poslove sa sadašnjim i potencijalnim klijentima.

Zašto je ovaj trening potreban Prodaji/Dobavljačima?

Utjecaj nabavnih profesionalaca na odluke o nabavi sve se više povećava. Nabava postaje sve sofisticiranija i od Dobavljača traži rješenja prilagođena potrebama svojih organizacija. Pitanja usmjerena prodajnim menadžerima i voditeljima ključnih kupaca postaju sve zahtjevnija.

Što ćete na treningu naučiti?

Pokazat ćemo vam koji kriteriji su važni NabavI, kako utvrđuju snage i pozicije te kako profiliraju vas kao Dobavljače. Vaši prodajni timovi saznat će kako stručnjaci za nabavu razvijaju svoje strategije, kako im digitalna nabava pomaže u procesu pregovaranja i zašto će vam uvid u njihove metode pomoći da postignete rezultate bolje od konkurencije. 

Način rada: interaktivni trening s predavanjima, primjerima iz prakse, demonstracijom alata, vježbama i razmjenom iskustava.

Kotizacija po danu radionice: 1.500,00 kn + PDV

Za 2 i više osoba odobravamo 10% popusta.

Broj polaznika je ograničen: do 12

 Cijena uključuje:

  • Skriptu i materijale za kvalitetno provođenje radionice
  • Coffe break (2)
  • Ručak u obližnjem restoranu
  • Uvjerenje

Renata Ivaštinović je savjetnica za razvoj nabave i vlasnica Nabave Plus. Radila je u vodećim nacionalnim i multinacionalnim korporacijama (L’Oreal, Shell, GSK, Croatia osiguranje), uglavnom na rukovodećim pozicijama u nabavi i lancu opskrbe. Pokretala je poslovne divizije i organizacije nabave, izrađivala procese i procedure, obučavala timove i vodila ih kroz transformacije. Uvodila je različita tehnološka rješenja u nabavu (ERP sustavi, P2P, e-nabava). Optimizacija operativnih procesa, primjena strateške nabave i projekti vezani uz digitalnu transformaciju nabave i danas su njena specijalnost. Članica je Hrvatske udruge nabavne djelatnosti, certificirana je voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, certificirani INNLP practitioner i Wingwave coach.

PRIJAVI SE